Avanse

Kort sagt er avanse et begrep som forteller om overskuddet et selskap har fra et produkt eller en vare som de selger, fra summen som de selv kjøpte det for. Det er forskjellen, eller differansen, mellom salgspris og kostnad på varen det er snakk om, og en avanse må være såpass stor at den dekker både indirekte kostnader og fortjeneste. Det er på en måte det et selskap baserer seg på, tross alt, den differansen.

Hvor høy bør avanse være?

Det er helt avhengig på hva slags industri man jobber i, eller på hva slags produkt man selger. Er det for eksempel sånn at et selskap selger klær som blir produsert billig kan avansen være på flere hundre prosent, altså noe man har en svært høy avanse på, og som man tjener mye på. Er det en bilselger det er snakk om er avansen lavere, på grunn av den høye verdien på bilen, da kan den være rundt 30 prosent for eksempel. Så det er vanskelig å si noe om hvilket nivå avanse bør ligge på, men en regnskapsfører kan tydeliggjøre det bedre, så man vet hvor marginene ligger i selskapet, og hva man tjener aller best på. Det er jo veldig viktig informasjon.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her