AvtaleGiro

Vi alle er ute etter å spare litt penger og spare litt tid, og sånn sett er jo en AvtaleGiro et perfekt verktøy for det. For om du har en fast og stabil strømregning la oss si, så er det jo mer fornuftig å føre den over på AvtaleGiro, hvor pengene da blir trukket fra kontoen automatisk på den datoen du setter. 

Det er perfekt for alle faste regninger som du får per måned, og ofte sparer du penger også, med tanke på at de fleste selskap tar betalt for fakturaen de sender. Unngå fakturaavgiften og du slipper samtidig å tenke på å betale regningen. 

Den beste kombinasjonen er å kombinere det med eFaktura, og har du et selskap som sender ut regninger er det definitivt noe du bør tilby kundene dine. Alle er ute etter å spare en krone her og der, og dette er jo bare så enkelt og lettvint og du sparer jo penger selv ved at du ikke trenger å bruke penger på fakturaen.

Det kan også være fornuftig å la en regnskapsfører se over systemet ditt for å se om alt er tilrettelagt for å sette opp AvtaleGiro for kundene. Det er noe du bør ta en titt på i hvert fall, for det er mye å vinne på det!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her