Bilag

Om du eier en bedrift så vet du kanskje at alt skal dokumenteres. Ingenting skal bli holdt utenfor regnskapet og bilag er et godt eksempel på det. Det kan være noen som lurer på hva det egentlig er. Som et eksempel kan en faktura være et bilag, eller et lønnsbilag. Det kan i essens ses på som dokumentasjon på det man eier, på utgifter og på inntekter i en bedrift. Det er et slags bevis på at en transaksjon har foregått, uansett om det er inn eller ut.

Krav som stilles til bilag

Det er ganske naturlig at bilagets innhold skal være korrekt og fullstendig. Det skal heller ikke røres på. Du kan altså ikke gå inn å forandre på noe, selv om et bilag også kan være elektronisk, som gir deg større mulighet til å tukle. 

Det er også sånn at det er en tidsbegrenset periode som man skal holde på bilag, men mye avhenger på hva de ter snakk om. Bank og finans må oppbevare bilag i 10 år, men generelt har dette kravet blitt halvert til 5 år. Det er en god måte å holde oversikt på, og som tvinger selskap til å holde orden i systemet. Finn en dyktig regnskapsfører som kan hjelpe deg med dette!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her