Brutto

Brutto er det motsatte av netto. Brutto prater om verdien av noe før avdrag, skatter og kostnader eventuelt er tatt bort. Når alle utgifter og kostnader har blitt tatt hånd om, da kommer man til netto. Det er derfor man prater om nettolønn og bruttolønn. Sistnevnte er lønnen din før skatten tar sin del, og du sitter igjen med nettolønnen din. Det er altså den reelle verdien du får tilgang til. Når noen snakker om lønn er det nesten alltid bruttolønn det er snakk om, med mindre annet er spesifisert.

Noe å tenke på og vite om er at prisen du betaler i butikken er brutto. Da er det ting som merverdiavgift og andre gebyrer og tillegg som er inkludert. Ser du på kvitteringen din så skal alt være dokumentert og tydelig for deg, altså hva du betaler for. Den reelle verdien på produktet er ikke det du betaler den høye prisen for. Toll og andre slike ting kommer inn i bildet når man snakker om bruttopris. 

Enkelt sagt og forklart er at om du ser ordet brutto involvert så vit at da er tillegg og andre kostnader inkludert.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her