Bruttofortjeneste

Om du vet hva ordet brutto betyr så er det ganske lett med bruttofortjeneste. Det betyr det man har tjent på salg av en vare eller en tjeneste. Det skal vise hva man sitter igjen med etter et salg.  

For å regne ut bruttofortjenesten av noe så må du ta med både salgspris og kostnaden på varen når du gjør beregningen. Altså hvor mye det kostet deg å kjøpe varen selv eller tilby tjenesten, kontra hvor mye du fikk av kunden for å kjøpe det.  

Bruttofortjenesten skal altså vise din fortjeneste. Selger du for eksempel en bil, som du har kjøpt inn for 100 000 kroner og selger den for 200 000 kroner, kan man cirka si at din bruttofortjeneste har vært på 100 000 kroner. Om du har hatt andre utgifter med bilen, som eventuelle reparasjoner eller frakt, må også disse med i beregningen. Det du sitter igjen med til slutt, din fortjeneste, kalles altså for bruttofortjeneste. Om du trenger nærmere forklaring kan en god regnskapsfører fra Revimatch hjelpe deg!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her