eFaktura

en eFaktura er ganske enkelt forklart en faktura som kommer elektronisk. Det er bare en raskere, billigere og en mer miljøvennlig måte på å sende fakturaen og man får sendt den direkte inn i nettbanken. I motsetning til en AvtaleGiro så må man betale en eFaktura selv derimot, men fordelen med eFaktura er at man blir minnet på regningen og hva den koster. Når man bruker AvtaleGiro så blir bare pengen trukket, uten at du kanskje er helt sikker på hvor mye det ble for den måneden.

Det er rett og slett bare en mer lettvint måte å betale regningene dine på. Og det er billigere, da elektronisk faktura ikke koster noe å produsere, så fakturaavgiften forsvinner med det. Det er flere og flere som bruker eFaktura, men i det offentlige er det dog litt vanskeligere. Det stilles litt andre krav der, blant annet at fakturaen skal komme i et annet format. De vil ha EHF eller elektronisk handelsformat, men det er ikke så relevant for de aller fleste av oss!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her