EHF

Nå som teknologien har tatt over så blir også det økonomiske satt opp på en annerledes måte. Det innebærer blant annet at man får ting som EHF, som er et format som skal brukes når en faktura, en purring eller kreditnota sendes elektronisk. Det er en måte på å drive utveksling av handelsdokumenter på en elektronisk måte, noe som gjør det både mer effektivt og billigere. 

En av de viktigste aspektene er at filen sendes i formatet XML, hvor filen kan sendes direkte fra selger til kjøper og som kjøper da kan åpne i sitt eget økonomisystem. Igjen, det åpner for en mer sømløs og effektiv bruk av både tid og penger, og ikke minst når det kommer til regnskapsføringen. Det har blitt så akseptert nå at om offentlige virksomheter skal sende eller motta fakturaer elektronisk skal det skje i EHF-format, med XMl altså.

Mange fordeler

Som sagt er det mange forskjellige fordeler, blant annet når det kommer til miljøet, men også besparelser både når det gjelder transport og papir. Takket være at dokumentene overføres veldig raskt mellom partene blir arbeidet også effektivisert så man sparer mye tid, så man får gjort mer i løpet av en arbeidsdag. Dette er helt klart fremtiden, og det har vel i stor grad tatt over allerede. 

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her