Fakturamal

Man bør alltid forsøke å forenkle en prosess, og det gjelder for så vidt også faktureringsprosessen. Det er noe som gir deg et verktøy for å lage en ordentlig faktura, som oppfyller alle kravene som skattemyndigheten har. Du trenger et regnskapsprogram, og om du er usikker på hva du bør velge kan du alltids få hjelp av en regnskapsfører. En dyktig regnskapsfører kan hjelpe deg med alt du trenger når det kommer til faktureringsprosessen, så arbeidsplassen blir effektivisert.

Forskjellige krav til fakturaer

Selv fakturaen du får kan se litt ulike ut sammenlignet med hverandre er det faktisk svært strenge krav stilt til utformingen og hvilke opplysninger som må være med. Har du en fakturamal hvor alt dette er satt på plass allerede behøver du da ikke å tenke på det igjen. Du bare fyller inn opplysningene for den enkelte fakturaen og du er i gang, noe som gjør hele prosessen mye raskere. 

Men ellers må du alltid huske å ta med fakturanummeret. Det skal være unikt og skal være generert av et fakturaprogram. Du skal også ha med selgers organisasjonsnummer, dato for utsendelse, forfall og når fakturaen har blitt utlevert. 

Opplysninger om kjøper skal også være med, men vi har lagt merke til at det er ikke noe som blir overholdt i like stor grad fra selgers side. Naturligvis skal også prisen være med, og hva som blir kjøpt. 

Trenger du mer hjelp eller gode råd og tips om hvordan du bør utforme fakturaen din bør du skaffe deg en fakturamal, og kanskje litt hjelp fra en profesjonell regnskapsfører, som Revimatch.no definitivt kan hjelpe deg med.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her