Forretningsfører

Om du er i eiendomsforvaltning vet du sannsynligvis at det er veldig mange ulike oppgaver, og mye å passe på. Eiendomsforvaltning handler jo om å forsøke å øke verdien på en eiendom, det kan være gjennom vedlikehold, generell drift og «oppgraderinger» av eiendommen. 

Og det er her forretningsføreren kommer inn i bildet, på grunn av alle disse forskjellige arbeidsoppgavene. Det er lang liste med hva en forretningsfører driver med som for eksempel fakturering, etablering, oppfølgning, betaling av regninger osv. Forretningsføreren går også inn på det økonomiske, som utarbeidelse av budsjetter, årsregnskap i tillegg til praktiske hensyn. Det kan være generell drift og tilsyn. 

En forretningsfører er nesten som en regnskapsfører, vaktmester og økonomiansvarlig på en og samme tid for en eiendom. Det er en veldig viktig rolle, og det er avgjørende at man får riktig person til stillingen.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her