Giro

Når noen krever en betaling er det giro de sender. Det ligger også i navnet som mange bruker i dag: AvtaleGiro. Det er en standard som selskap og foretak bruker for å gi sin betalingsinformasjon til kunder eller andre, når det skal kreves innbetaling. 

De fleste vet jo også hva en giro inneholder. Da snakker vi om ting som avsender, mottaker, forfallsdato, KID-nummer og beløp. KID-nummer står for kundeidentifikasjonsnummer, og det er et nummer som bedrifter bruker for å holde oversikt. Det er blant annet derfor du kan betale giroen med en annen konto og et annet navn enn det som står på giroen. Fordi KID-nummeret eksisterer og bedriften kan dermed identifisere giroen og betalingen.

De aller fleste betaler faktura via sin nettbank, da det er noe som har blitt lettere og raskere. Fortsatt er det visse som besøker banken sin og overlater det til dem, men det er noe som er sjeldnere og sjeldnere. 

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her