IFRS

Heldigvis finnes det visse standarder også for de som vil drive med regnskap på et internasjonalt plan. Og det er vel det IFRS i essens betyr, altså International Financial Reporting Standards. Det er noe som er utviklet av IASB – eller International Accounting Standard Board. Det er laget slik at innbyggere av alle land i verden skal bruke det samme systemet, noe som gjør handel enklere og at det sikrer gjennomsikt gjennom samarbeid på tvers av landegrensene.

Det er et krav siden 2005 at alle land i EU skal følge IFRS om det er snakk om et børsnotert selskap. Men det er noe som har blitt utvidet siden da, og i dag dekkes flere typer selskap enn bare børsnoterte selskap. 

Vi ville nok rådgitt deg om å få hjelp fra en regnskapsfører for dette, om det er sånn at du har et slikt oppdrag. Da kan du få hjelpen du trenger, samt når du får tre tilbud, kan du få det beste tilbudet mulig for deg.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her