Kassakreditt

Kassakreditt er ikke et lån som er for privatpersoner. Det er en form for lån som banker gir til virksomheter som trenger det, og det skal da brukes innenfor en spesifikk og bevilget ramme. Det er et lån som kommer med vilkår altså, på en annen måte en tradisjonelle lån gjør. 

For å gjøre det enklere å forstå så kan kassakreditt ses på som et slags kredittkort for virksomheter, da det fungerer på samme måte. Du får tilgang til midler du ellers ikke ville hatt, og hvis det er sånn at virksomheten din sliter med inntektene i en viss periode kan det faktisk være veldig viktig å få kassakreditt. 

Når det gjelder tilbakebetaling og slike ting så er det kun den delen av kreditten man faktisk bruker som blir rentebelagt. Om du får 100 000 i lån og bruker bare halvparten er det altså kun 50 000 som blir rentebelagt. 

For å finne ut om trenger kassakreditt kan du få tilbud av 3 regnskapsførere fra Revimatch!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her