Kreditnota

Feil skjer, det er naturlig, og da vi alle er mennesker er det noe vi bare må akseptere. Men da skal man faktisk også gjøre om feilen, og et selskap eller virksomhet har sendt en feil fakturering så må de sende kreditnota. Det er ikke nok å bare forkaste den opprinnelige fakturaen, man må lage et nytt salgsdokument som da skal reversere feilen. Uansett om det er bare en del av fakturaen eller hele det gjelder.

Om kunden allerede har betalt fakturaen før feilen blir avdekket skal fortsatt en kreditnota bli sendt, og da har i så fall kunden et beløp til gode. Det varierer hvordan man velger å løse det, enten som et slags gavekort for fremtidig kjøp, eller at kunden får beløpet betalt tilbake.

Hos Revimatch kan du finne en god regnskapsfører som hjelper deg med å unngå slike problemer. Man vil helst gi et profesjonelt inntrykk, og det er noe definitivt en kunnskapsrik regnskapsfører kan hjelpe deg med. La Revimatch hjelpe deg!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her