Næringsoppgave

Om det er sånn at du driver en næringsvirksomhet er det slik at du har visse plikter å oppfylle. En av de viktigste er å levere inn næringsoppgaven som er en oversikt over virksomhetens økonomiske resultater. De skal du sende en gang i året, sammen med selvangivelsen og det gjelder uansett om du har enkeltmannsforetak, aksjeselskap eller NUF for eksempel. Det er du pliktig til å gjøre, og de eneste som ikke behøver det er personlig næringsdrivende som har brutto driftsinntekter på 50 000 kroner eller mindre i året. 

Tre forskjellige former

Om det er sånn at du er bokføringspliktig skal du levere noe som heter næringsoppgave 1. Om du er regnskapspliktig skal du levere næringsoppgave 2. Den siste varianten heter næringsrapport skatt, og det er en som skal brukes av næringsdrivende med enkle skatteforhold. 

Det er store forskjeller mellom disse type oppgavene og rapporter, og det beste er om du ansetter en revisor eller regnskapsfører til å gjøre jobben for deg. Spesielt om du ikke har så mye erfaring og vil unngå å gjøre feil. For det kan skje, og eventuelle feil kan føre til andre problemer med skattemyndighetene om du ikke rapporterer inn korrekt.

Hos Revimatch får du tilbud av 3 regnskapsførere, så kan du velge hvilken av dem du foretrekker!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her