Obligasjon

En obligasjon er noe man kjøper og når man gjør det så låner man ut penger. Kjøper man en kredittobligasjon betyr det at man låner penger til en bedrift, og til slutt, kjøper du statsobligasjon låner du penger til staten. Så en obligasjon kan på mange måter ses på som et gjeldsbrev. Det er et verdipapir som gir deg mulighet til å låne ut penger, samtidig som det gir en annen part muligheten til å låne kapital.

Og da er det også rente involvert, dog pleier det å være en fastrente som låntaker betaler til eieren. Men det finnes også obligasjoner uten rente, og de kalles for nullkupongsobligasjoner. 

Hvor stor rente det er avhenger på hva slags obligasjon man tar ut. Da det er mindre risiko tilknyttet statsobligasjoner har de også mye lavere rente enn om det er snakk om kredittobligasjoner. Sistnevnte utstedes av selskap, som naturlig har en større risiko knyttet til seg, vet at et selskap kan gå konkurs.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her