Omsetning

Det er på en måte ganske enkelt å definere ordet omsetning. Omsetning betyr rett og slett salgsinntektene som en bedrift får fra varer og tjenester. Det er egentlig bare et finere for akkurat dette, og det er andre detaljer man bør vite om. For eksempel er det det at det skal også gjøres fradrag for offentlige tilskudd og gevinst ved salg av anleggsmidler. Så omsetningens omfatning skal sånn sett være begrunnet på det bedriften selger, eller dens kjerneaktiviteter.

Ordet dagsmål, månedsmål og årsmål er også relevante her. Det er målene man har satt for den gitte perioden, og om man har nådd målet har man med andre ord klart å nå omsetningen man var ute etter. Som oftest bruker man ordet omsetning når man skal beskrive hvor godt et selskap har gjort det i foregående år, og jo høyere omsetning desto bedre er det naturligvis.

Årsregnskap og omsetning

Omsetningen baseres altså på salg av tjenester eller produkter som bedriften er basert på, kjerneaktivitetene. Og når en skal regne ut omsetningen i årsregnskapet må det også skje med fradrag for hvilke kostnader man har hatt for å nå omsetningen. Om man har drevet med store invetereringer eller innkjøp så er det noe som må nevnes.

For å unngå å gjøre feil, som at man regnskapsfører omsetningen i feil regnskapsår kan det være både fornuftig og smart å få hjelp av en fagutdannet regnskapsfører. En slik person kan hjelpe deg og ordne regnskapet ditt mens du fortsetter med å videreutvikle selskapet ditt. Få 3 tilbud av regnskapsførere hos Revimatch.no nå!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her