Realkapital

Realkapital er noe ethvert selskap har, men som ikke er del av det de selger, vanligvis. Finanskapital er det man anser for å være lett omsettelige finansielle objekter, og da har man som eksempel obligasjoner og aksjer. Men realkapital er derimot litt annerledes, da det er vanligvis mye vanskeligere å omsette til kontanter, fordi det er ting man bruker i produksjonsprosessen, om man er et slikt type selskap. Det er altså fysiske objekter det er snakk om.

Det er noe som er vanskeligere å selge, og som dermed kan ta lenger tid, og naturlig nok, som en konsekvens av det er det også mindre likvid enn finanskapital for eksempel.

Eksempler på hva realkapital er

Det er altså fysiske objekter og ting det er snakk om her. Og som eksempel kan vi ta bygninger, skip, maskiner og verktøy. Spesielt de to sistnevnte er ting som er viktige for enhver bedrift, og som man vil trenge i all overskuelig fremtid. Det er da i det hele tatt noe som skaper verdi for selskapet, og er realkapital, men som har liten mulighet til å være omsettelig, grunnet enhetens natur. Det er jo også for så vidt sånn at man heller ikke ønsker å omsette slike ting, da man trenger det for bedriftens fremtid. Med mindre nyere og bedre modeller blir tilgjengelige. Da blir det igjen vanskelig å omsette dem, da «alle» vil ha de nyere modellene i stedet.

Om du vil vite hva det betyr for regnskapsføringen din så kan du få tilbud av 3 regnskapsførere hos Revimatch, så kan du velge hvem av dem du vil bruke.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her