Regnskapsloven

Regnskapsloven er altså en lov, og det er del av lovgivningen som regulerer regnskapsføring og hvordan årsregnskapet skal se ut. Det er noe som alle som er regnskapspliktige bør vite om, og når du er pliktig så må du levere regnskap vært eneste år. 

Mange foretrekker å gi slike oppdrag til regnskapsførere som er fagutdannede og som gir en ekstra trygghet. Om du vil gjøre det kan du få tilbud fra 3 regnskapsførere hos Revimatch. 

Hva slags regnskap du må levere inn avhenger mye på hvor stort selskap du har, og hva slags selskapsform det er snakk om. Men det er klart at det er mange krav tilknyttet regnskapet ditt og hvordan det skal se ut, hvilken form det skal ha og hva som skal inkluderes.

Vær i tide

Det er for mange krav og spesifikasjoner til at vi kan gå gjennom dem her, men det er viktig å få alt på plass. Gjør man ikke det, eller om man sender regnskapet etter 1. august i året etter regnskapsåret kan man få forsinkelsesgebyr. Da betaler man ukevise gebyr, men man skal ikke betale for mer enn 26 uker. Jo større selskap man har desto høyere krav stilles det, og da blir også gebyrene større også. 

Igjen, du vet selv om ditt selskap eller din bedrift er regnskapspliktig og hva som må være på plass. Men føler du at det er bedre å få hjelp fra en regnskapsfører er nok det en god ide. Da vet du at alt blir gjort korrekt, som tross alt er det viktigste.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her