Regnskapsplikt

En av fordelene med å ha et mindre selskap er at man sannsynligvis ikke er regnskapspliktig. Men samtidig er det jo litt synd, fordi man vil jo gjerne ha så stor suksess at man får regnskapsplikt! Om selskapet ditt regnskapsplikt så er det et årlig krav man har på å levere inn en rapport som utleder selskapets økonomi og utvikling. Det skal også inneholde informasjon som er relevante, som for eksempel hvilke mål som har blitt oppfylt og eventuelle hendelser som anses som viktige.

Alle AS, ASA har regnskapsplikt. Det samme gjelder ANS/DA som enten har fem millioner kroner eller mer i salgsinntekt, et gjennomsnittlig antall ansatte på mer enn 5 årsverk, eller om det er flere deltagere enn fem personer.

Om du driver med et enkeltpersonsforetak med over 20 millioner kroner i verdier har du også regnskapsplikt. Det er altså generelt mange typer av selskap som dekkes av plikten, og størrelsen på selskapet har sånn sett mye å si. Det er også andre typer selskap som omfattes, og da er det ikke bare snakk om årsverk eller eiendeler.

For å få full oversikt og for å vite om du har regnskapsplikt kan du kontakt Brønnøysundregisteret, eller så kan du få tilbud fra 3 regnskapsførere fra Revimatch som hjelper deg med alt du trenger. 

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her