Regnskapsprogram

Et regnskapsprogram er noe de aller fleste selskap bruker og er definitivt noe du trenger en regnskapsfører til å bruke. Det er visse som er brukervennlige og generelt lette å bruke og forstå, men for å gjøre det riktig er det best om en utdannet regnskapsfører gjør jobben. Om det dog er snakk om et mindre selskap, så kan en regnskapsfører bli for dyrt, og da er det fornuftig at bedriftens egne ansatte lærer seg hvordan de gjør det.

Det er program som hjelper med å føre regnskap, noe alle bedrifter er pliktige til å gjøre, store som små. Det er visse forskjeller i krav avhengig på størrelsen til bedriften, men et regnskap må føres uansett. Selv om det er forskjeller på de ulike regnskapsprogrammene er de grunnleggende funksjonene fortsatt de samme, men det varierer på hvor brukervennlige de er og hva slags funksjoner de inneholder. Det er vel sannsynlig at en erfaren regnskapsfører vil bruke et program som har flest funksjoner og som kan virke litt mer komplisert. Eventuelle fordeler det har ved seg får en regnskapsfører svare på. 

Men generelt skal et regnskapsprogram ha disse funksjonene, som dermed hjelper å skape et overblikk på regnskapet:

  • Hovedbok
  • Balanse
  • Debitorer og kreditorer
  • Varebeholdning
  • Faktura
  • Kassanota

Mange av disse ordene kan du lese om hos Revimatch i vår ordbok, for å få en bedre forståelse av hva de betyr.

Fordelene med outsourcing

Når det kommer til regnskap er det viktig at det blir gjort korrekt og uten feil. Det er grunnen til at mange velger å la utdannede regnskapsførere ta oppdraget, for nedsidene ved et feil regnskap er for store. Og da velger man heller å betale noen andre til å gjøre det. Fordi sikkerhet i regnskapet er viktig og når man sender slike rapporter til skattemyndighetene vil man gjøre det riktig. For andre selskap er det viktig at de ansatte i bedriften gjør det de er ansatt for, og at de dermed ikke plasserer ressurser der de ikke er kvalifisert. Da kan bedriften som sådan lide. Det er dog visse ting bedriften må gjøre selv, og har man et godt samarbeid med regnskapsføreren kan den personen hjelpe deg med det, før han selv setter i gang.

Det er ikke sånn at du må bruke et regnskapsprogram, selv om det er det enkleste og mest effektive. Om du har en relativt liten bedrift så kan det være forhindrende dyrt å bruke et slikt program, fordi de kommer ikke gratis. Da kan det være at man heller foretrekker å bruke et fakturaprogram, noe mange som har et enkeltpersonforetak foretrekker å bruke. 

Valget er ditt så klart, men er selskapet av en viss størrelse er det nok ikke et vanskelig valg, og som sagt, en utdannet og dyktig regnskapsfører kan gjøre jobben for deg, effektivt og profesjonelt!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her