Remittering

Det skal aldri være veldig lett når man driver med regnskap i et selskap, og remittering er nok et eksempel på det. Om du remitterer så innebærer det at du registrerer betalinger i et regnskapsprogram som du da sender videre til banken din for betaling. 

Man sender alle opplysningene som er nødvendige for at betalingen skal gå igjennom, noe som innebærer blant annet KID-nummer og kontonummer. Når man har registrert alle de forskjellige betalingsopplysningene kan man bestille remittering og så vil alt bli sendt til banken. 

Gjør det lettere for deg

Det er kanskje noe som det ikke virker å være noe stort poeng med, men en stor fordel er at man da ikke trenger å skrive inn alle disse opplysningene to ganger. For når man sender alle opplysninger til banken så vil de deretter legge alle fakturaene på nettbanken din som du kan godkjenne med en gang, og som dermed vil bli betalt automatisk.

Ved å bruke automatisk remittering gjør man det så effektivt som mulig, da man kan overføre alle opplysninger elektronisk, via noe som heter telepay-format, noe alle norske banker støtter. Da mottar man også en fil som du kan bruke i bedriftens bokføring, og det gjør som sagt prosessen smidigere for deg, noe mange naturlig nok foretrekker.

Om dette virker som om det er litt for mye for deg kan du alltids få hjelp av en fagutdannet regnskapsfører. Få 3 tilbud fra regnskapsførere hos Revimatch, så kan du få gjort både remitteringen og andre oppdrag du har på en korrekt måte. Få ditt tilbud i dag!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her