Restskatt

Restskatt er penger du skylder staten etter at skatteoppgjøret for foregående år har blitt gjort. Men det er ikke å anse som en straff sånn sett, det betyr bare at du har betalt for lite skatt av din lønn, og at Staten nå krever resten av skatten du er pliktig til å betale.

Når du leverer selvangivelsen din så gjør du det basert på hva du tjener og formuen din, men om det er feilaktige opplysninger så kan man ende opp med restskatt. Det er vel ikke opplysningene i seg som er problemet. Det er mer at skattemyndighetene kontrollerer skattenivået ditt opp mot lønnen din, og ser om alt er korrekt.

Om du har betalt for mye skatt får du penger til gode, mens restskatt er det motsatte altså. For å være så sikker som mulig at du ikke ender opp med restskatt kan man trekke ut en skattetabell hvor du betaler skatt etter lønnsnivået. Det er den sikreste måten og da vet du at du ikke kommer til å betale mer eller å få tilbake på skatten.

Få hjelp av en regnskapsfører om du har en større formue som du vil være sikker på at du betaler riktig skatt på. Det kan spare deg mye penger, tross alt! 

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her