Saldoavskrivninger

En saldoavskrivning er en type avskrivning i regnskap som innebærer at et fysisk aktiv blir avskrevet med den samme satsen hvert eneste år, selv om totalbeløpet er avtakende.

Det skjer rent praktisk når man har en eiendel som skal avskrives hvert år, og hvor man har en fast prosentsats av restverdien på den eiendelen. Det skal dog kun brukes når eiendelen betraktes som betydelig, og i denne sammenheng innebærer ordet «betydelig» at kostprisen er på minst 15 000 kroner og har en brukstid på minst tre år.

Det er mye rent teknisk man bør vite om saldoavskrivning om man skal gjøre det selv. Og selv om man kanskje føler det er lett å gjøre så kan det være best å overlate det til en regnskapsfører. Avskrivninger generelt kan være kompliserte saker man må gjøre i et regnskap og for å unngå feil kan en profesjonell og fagutdannet regnskapsfører hjelpe deg.

La Revimatch hjelpe

Og det er en av fordelene med Revimatch.no, at vi hjelper deg med å finne en regnskapsfører. Du får 3 tilbud, som alle er uforpliktende, og så kan du selv bestemme om du vil bruk en av dem. Om du ikke velger å gjøre det så fortsetter hverdagen på samme måte, men ellers får du hjelp av en dyktig og kunnskapsrik regnskapsfører.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her