Skattefradrag

Det er liksom alltid en god nyhet når man får et skattefradrag, og det er et beløp man får skattetrekk fra. Det trekkes dermed bort fra den skattepliktige inntekten du har. 

Det er forskjellige typer av skattefradrag som finnes, og det er viktig å vite om alle. Om du ikke gjør det så kan det hende at du betaler skatt på noe som du faktisk ikke behøver å gjøre, og det er jo ikke så greit å tenke på. Vanlige typer av poster for skattefradrag er for eksempel reise til og fra jobb, tap på aksjehandel og om du har gitt frivillige gaver til veldedige organisasjoner.

En annen post som gjelder er om hvorvidt du er enslig forelder. Om du er skatteyter og du bor alene med barn under 18 år kan du få noe som heter særfradrag. Med enslig menes en person som er ugift, separert, skilt, enke, enkemann eller uten samboer. Et særfradrag er på 4318 kroner i måneden, og totalt 51 804 kroner per år.

Kontroller om du har rett til skattefradrag

Som sagt ovenfor så bør alle vite om de har rett til skattefradrag. Om du for eksempel har kostnader på mer enn 22 000 kroner per år for å reise til og fra jobben har du rett til fradrag. Det er ulike satser avhengig på hvor langt du reiser også. 

Hvorfor ikke få en god nyhet når skatteoppgjøret kommer? Tar du til deg all informasjon rundt det som du trenger kan neste år gi deg et skattefradrag som kommer til å gjøre deg litt gladere!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her