Statens Pensjonsfond Utland

Det er ikke rart at man bare heller kaller det for Oljefondet, det er litt lettere å si! Og det er rett og slett et fond Norges oljeinntekter forvaltes for å skape verdier både for nåtiden, men også for fremtidige generasjoner. Det er det fondet alle vil ha en del av, og som mange mener vi skulle brukt litt mer av også.

Det er ikke så gammelt som man skulle tro heller, da det ble etablert så sent som i 1990, og de investerer i aksjer, rentepapirer og eiendom. Det er store, seriøse saker det er snakk om her altså, og man kan si at de har lykkes ganske greit med det også. Fondet er en aktiv eier i nesten 10 000 selskap i dag, og det er over hele verden. Man investerer i så mange selskap for å spre risikoen samtidig som det gir så høy avkasting som mulig.

Nå har Oljefondet en verdi på over 10 000 milliarder kroner, og det er så mange nuller der at det blir vanskelig å forstå egentlig. Fondet ble jo etablert for å beskytte Norge i dårligere økonomiske tider, og det kan man si at de har klart å beskytte oss mot. Takket være gode investeringer er den norske økonomis fremtid sikret i mange generasjoner fremover.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her