SWIFT-kode

Om det er sånn at du skal gjøre en utenlandsbetaling, eller om du skal få en betaling fra utlandet, må du ha SWIFT-koden, enten det er til banken du skal sende pengene til, eller om det er snakk om din egen bank. En SWIFT-kode er en kode som brukes for å identifisere en bank, og hver bank har sin egne unike kode. 

Om du skriver inn feil kode vil pengene gå til et feilaktig sted, eller ikke bli sendt i det hele tatt. Om det er din egen SWIFT-kode du er ute etter skal den være i nettbanken din, da det er koden til akkurat din bank. Om du ser IBAN-nummeret skal det også være med. 

Hvordan du kjenner igjen en SWIFT-kode

Vel, som oftest står det SWIFT-kode foran nummeret, men de har en spesifikk oppbygging. Det kan være enten 8 eller 11 nummer, og det kan finnes både tall og bokstaver i koden. Vanligvis skal det se slik ut.

  • 4 unike koder for banken
  • 2 tegn som landkode (NO er for Norge for eksempel)
  • 2 tegn som beskriver bankens lokalitet
  • 3 tegn som angir avdeling eller filial

Noen ganger er ikke de siste tre numrene tilgjengelige, men det er med mening i så fall. En SWIFT-kode og IBAN-nummer må du altså ha for transaksjoner til utlandet.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her