Termin

Det de fleste forbinder med termin når man snakker økonomi og regnskap er forfallsdatoen. Men da er det snakk om datoen der renter og avdrag frafaller. I den sammenhengen brukes termin om en forfallsdato som er regelmessig tilbakevendende. 

Men det kan også være snakk om et tidsrom. Om du for eksempel har et boliglån som skal bli nedbetalt representerer en termin hvor ofte du skal nedbetale på lånet. Det kommer an på hva slags avtale du har, om du for eksempel skal betale månedlig, hver 4. måned eller hver 3. måned. Når du først vet hvordan det fungerer er det jo ikke så komplisert allikevel!

For bedrifter

Om du har en bedrift som er pliktig til å betale merverdiavgift finnes det også terminer på når du skal levere inn MVA-oppgaven din. Det er viktig å levere inn, for om du har betalt for mye kan du få refusjon, men om du har betalt for lite så skylder du, dessverre.

Men når det kommer til din bedrift kan det være best å overlate det til en profesjonell regnskapsfører. Da unngår man gjerne små irriterende feil, i tillegg til at man er sikker på at det blir levert i tide. Så vet man også at bedriften går bra, og at alt er tatt hånd om. Få tre uforpliktende tilbud fra regnskapsførere nå!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her