Tilbud

Et tilbud er egentlig akkurat det du tror det er. Det er en oppfordring til kjøp basert på et forslags, enten det er pris eller mengde det er snakk om. For de fleste betyr tilbud at noe har fått en billigere pris, at det har en rabatt. Først og fremst er det vel for konsumenter man tenker på det, når det kommer til klær, elektronikk og slike ting. 

Men et tilbud i juridisk sammenheng kan bety at du blir tilbudt om å kjøpe noe, eller at du gir et tilbud til noen for å kjøpe noe de har. Om man er bundet av et tilbud betyr det at man ikke kan trekke seg ut om et tilbud er akseptert. Typiske eksempler på det er huskjøp blant annet. 

Jo mer tilbud man har av et produkt kan også etterspørselen øke, og det er nært beslektet noe man kaller for priselastisitet, som vi anbefaler deg å lese om du vil vite mer om dette.

En siste ting å nevne er anbud, hvor man er en tilbyder i en anbudskonkurranse. Da kalles man anbyder i stedet for tilbyder. 

Et godt tilbud er noe alle liker, men det kan betyr forskjellige ting altså, avhengig på hva det er snakk om, og om det er for bedrifter eller privatpersoner.

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her