Utgift

Det er ikke altfor vanskelig å definere hva utgift er. Det er rett og slett en betalingsforpliktelse for den som har gjort et kjøp av en vare eller tjeneste. Det er noe man er forpliktet til å utbetale, og da snakker vi om det angående regnskap.

Man skulle kanskje tro at utgift og kostnad er det samme, men det er forskjeller. Først og fremst i det at en utgift er forbundet med anskaffelse av et produkt, mens kostnad prater om hvor mye det koster å bruke produktet. Sånn sett er utgifter faste, mens kostnader kan hele tiden variere.

Folk pleier ikke å skille mellom disse to så ofte, og mange bruker ordet utgift for begge deler. For å si det enkelt. Om du betaler leie så er den totale leien for et helt år noe som blir ansett som utgift, om det for eksempel er 100 000 i året. Kostnad blir da definert som det du betaler hver måned, hvor det er 8333 kroner den første måneden, 16 666 kroner den andre måneden osv. 

En utgift blir betalt etter at man har mottatt tjenesten eller varen, og den blir først en kostnad når varen har blitt forbrukt.

Om du trenger hjelp til dette kan du få 3 uforpliktende tilbud fra regnskapsførere hos Revimatch.no akkurat nå. Gjør det lettere for deg selv!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her