Variable kostnader

Variable kostnader er, som du kanskje kan forestille deg, kostnader som er variable og som dermed ikke er bestandige. Det er kostnader som endres når produksjonen endres, og som dermed er avhengig av produksjonsvolum.

Faste kostnader er utgifter en bedrift har uansett hva som produseres, og påvirkes da av svært lite annet av det som foregår i en bedrift. Det er ting som leie, lønn og slike ting. 

Men temaet, altså variable kostnader, er utgifter som skifter og som er avhengige av produksjonsvolum. Altså hvor mye man produserer, om selskapet vokser og slike ting. De oppstår vanligvis i forbindelse med produksjon og salg, og momenter som frakt og innpakning blir ansett som variable kostnader.

Det er også noe som heter variable enhetskostnader. Det er et nøkkeltall som viser til hva den variable kostnaden er for hver enkelt produksjonsenhet i gjennomsnitt som finnes i bedriften. 

Om dette virker litt komplisert og du vil ha et regnskap og en bokføring som er så god og oversiktlig som mulig anbefaler vi at du tar kontakt med en regnskapsfører. Da får du all hjelpen du behøver, og hos Revimatch kan du få 3 uforpliktende tilbud akkurat nå. Du bestemmer selv om du vil bruke noen av dem, og om ikke så betaler du uansett ingenting!

Velg en regnskapsfører i ditt område:

Det kan være lurt å velge en regnskapsfører nær deg selv.

Spesielt hvis du for eksempel har fysiske dokumenter som du enten må levere eller har hentet fra regnskapsføreren.

Avhengig av hvilket forhold du vil ha med regnskapsføreren din, kan det også være hyggelig at han / hun er nær hvis du vil svinge forbi for en kopp kaffe, og snakke noen ting gjennom, eller bare si hei.

Imidlertid kan mange oppgaver gjøres pr. telefon, post, og hvis eksperten du foretrekker bor i den andre enden av landet, kan du kommunisere via. post og telefon.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette regnskapsfører

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette regnskapsfører

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her